Δείτε τι ψάρεψαν ψαράδες από το Κορακοβούνι (φώτο & video)

  • στις Παρασκευή, Ιουλίου 12, 2013 -
  • 0 σχόλια
Μετά από έναν μήνα περίπου και την περίεργη ψαριά που είχαν οι ψαράδες μας από το Κορακοβούνι, Γεώργιος και Κωνσταντίνος Ρεντούλης, σήμερα (σσ. Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013), έπιασαν στα δίκτυα τους...

... ακόμα ένα καρχαριοειδές. Είναι το 3ο μέσα σε ένα μήνα που πέφτει στα δίκτυα τους, αλλά το συγκεκριμένο έχει μήκος τέσσερα (4) μέτρα. Το ψάρι αυτό φέρει την εμπειρική ονομασία "Σαπουνάς".

Το έδεσαν στο καΐκι τους και το έβγαλαν στην παραλία του Αγίου Ανδρέα, στο λιμάνι τους. Πρόκειται για πολύ καλό μεζέ και όσοι ενδιαφέρονται για ένα κομμάτι ας σπεύσουν γρήγορα γιατί θα γίνει ανάρπαστο.

Δείτε το βίντεο και ακολουθούν και φωτογραφίες:

Βίντεο:Φωτογραφίες:


Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.