Πολιτιστικές εκδηλώσεις Κορακοβούνι 2013, χορευτική ομάδα (13 Αυγούστου - βίντεο)

  • στις Παρασκευή, Αυγούστου 16, 2013 -
  • 0 σχόλια
Δεύτερη μέρα εκδηλώσεων για τον Αθλητικό Επιμορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κορακοβουνίου και παρουσίαση της χορευτικής του ομάδας.


Το χορευτικό τμήμα του Α.Ε.Ε.Σ. Κορακοβουνίου παρουσίασε χορούς από όλη την Ελλάδα, απο τη Θράκη, τη Μακεδονία, τα νησιά του Αιγαίου, από τη παράδοση αυτού του τόπου.Πριν τη παρουσίαση των χορών, υπήρξε αφιέρωμα στα προγενέστερα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, ιδιαίτερα από την δεκαετία του 90 και μέχρι το μισό της πρώτης δεκαετίας του 2000.

Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση:
χορηγός επικοινωνίας: KWR

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.