Header pic

Pic

Ολοκληρώθηκε το Τρίαθλο Τσακωνιάς 2013 στο Τυρό (Φώτο)

 Με επιτυχία διεξήχθη και φέτος για 2η φορά το Τρίαθλο Τσακωνιάς 2013 στον Τυρό Αρκαδίας.

 Η διοργάνωση που έκλεισε ουσιαστικά το πρόγραμμα των καλοκαιρινών αθλητικών εκδηλώσεων του Δήμου Νότιας Κυνουρίας διεξήχθη στην παραλία Τυρού την Κυριακή 25-8-2013 με την συμμετοχή πολλών αθλητών στους οποίους αρκετοί ήταν από την γενικότερη περιοχή της Κυνουρίας (Άστρος, Δολιανά, Τυρός κλπ) καθώς επίσης και αθλητών από το Κορακοβούνι.
 Το Κορακοβούνι εκπροσώπησαν οι Κωνσταντίνος Λυτρίβης και Λεβέντης Ιωάννης από τον Άγιο Ανδρέα ο Πέτρος Κούρτης και αξίζει να σημειωθεί η συμμετοχή του Πραστιώτη Μιχάλη Αν. Μπακάλη ο μεγαλύτερος αθλητής του αγώνα ο οποίος κέρδισε το χειροκρότημα όλων όσων παρευρέθησαν στον αγώνα.
 Ακολουθούν φωτογραφίες από τον αγώνα ενώ βίντεο με δηλώσεις διοργανωτών, αθλητών. του αγώνα καθώς επίσης και τα αναλυτικά αποτελέσματα σε επόμενη ανάρτηση

(για περισσότερα βίντεο και νέα από την διοργάνωση κλικ εδώ)








Βασίλειος Σακαλής


Ιωάννης Λεβέντης


Κωνσταντίνος Λυτρίβης

Πέτρος Κούρτης

Ένα νεο-μικρό αστέρι του τρίαθλου 

Μιχάλης Ανδ. Μπακάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.