Header pic

Pic

Φωτιά στο Κορακοβούνι

Την Πέμπτη 1 Αυγούστου και κατά την 1:30πμ πυρκαϊά εκδηλώθηκε στο Κορακοβούνι Κυνουρίας και συγκεκριμένα σε στάβλο, δίπλα από κατοικίες. Η φωτιά ξεκίνησε από...
... άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και έγινε αντιληπτή από κάτοικο του χωριού. Αμέσως ειδοποίησε τους παρευρισκόμενους στην πλατεία του χωριού, όπου έσπευσαν να ελέγξουν το γεγονός.

Ειδοποιήθηκαν οι ιδιοκτήτες και άμεσα έτρεξαν στο χώρο ώστε να ξεκλειδώσουν την πόρτα του στάβλου, ξεκίνησαν οι προσπάθειες πυρόσβεσης της φωτιάς με κουβάδες και με αυτοσχέδιο λάστιχο. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα (δεκαπέντε λεπτά), η φωτιά έσβησε, χωρίς να συμβεί το παραμικρό στα σταβλιζόμενα ζώα.

Η πυροσβεστική έσπευσε άμεσα, αφού το πρώτο πράγμα που έπραξαν οι παρευρισκόμενοι ήταν να καλέσουν το 199. Στο περιστατικό έσπευσε και περιπολικό του Α.Τ. Παραλίου Άστρους.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Η Πυροσβεστική Υπηρεσία καλεί τους ιδιοκτήτες που έχουν κτήματα δίπλα από το δρόμο, να φροντίσουν να κλαδεύσουν τα δέντρα ώστε τα πυροσβεστικά οχήματα να μπορούν να διέρχονται χωρίς προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.