Header pic

Pic

Παραμονή του Προδρόμου στον Άγιο Ιωάννη Αρτίκαινας. (φώτο&βίντεο)

 Την παραμονή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου πλήθος κόσμου προσκύνησε την μνήμη του Αγίου στο εκκλησάκι  στην Αρτίκαινα Κορακοβουνίου.

 Τα τελευταία χρόνια έχει αναβιώσει ύστερα από πρωτοβουλία λίγων ανθρώπων, όπου θα αναφερθούμε στον μέλλον για αυτό, το πανηγύρι προς τιμή του Αγίου Ιωάννη του Πρόδρομου
 Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Εμμανουήλ Σκαντζός ο αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Μαντάς και ο πρόεδρος του Δ.Δ Κορακοβουνίου κ. Αθανάσιος Λυτρίβης.
 Αφού τελέστηκε εσπερινός από τον πάτερ Κωνσταντίνο Σαμαρτζή, ο κόσμος κάθισε στον ανακαινισμένο προαύλιο χώρο της εκκλησίας και ακολούθησε γλέντι με άφθονο κρασί, βραστή γίδα και απίστευτο κέφι μέχρι της πρώτες πρωινές ώρες.
 Υπήρξε και λαχειοφόρος αγορά τα έσοδα της οποίας θα πάνε για την αποπεράτωση των έργων ανακαίνισης του χώρου.

Δείτε βίντεο με τις προετοιμασίες και φωτογραφίες  από το γλέντι που ακολούθησε. Θα ακολουθήσει και βίντεο απο το γλέντι σε άλλη ανάρτηση.














Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.