Header pic

Pic

Η συνέχεια του δράματος του Άργους - Πατέρας πυροβόλησε τη κόρη του

Σοκ στο πανελλήνιο προκάλεσε η απόπειρα της εν ψυχρώ δολοφονίας της 17χρονης Ασπασίας στο κέντρο του Άργους από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος την πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι με όπλο που είχε παράνομα στην κατοχή του.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην κεντρική πλατεία του Άργους. Ο 47χρονος επιχειρηματίας έτρωγε μαζί με την ανήλικη κόρη του σε εστιατόριο που βρίσκεται στην περιοχή. Σε κάποια στιγμή η νεαρή σηκώθηκε από το τραπέζι και κατευθύνθηκε στο περίπτερο όπου βρίσκεται στη Λαϊκή Αγορά.

Λίγα λεπτά αργότερα ο πατέρας της την ακολούθησε και για άγνωστη αιτία την πυροβόλησε με ένα πιστόλι, που κατείχε παράνομα, τραυματίζοντάς την στον αυχένα και το κεφάλι.

Στην συνέχεια ο 47χρονος πήγε σπίτι του και με το ίδιο πιστόλι που βρήκαν οι αστυνομικοί δίπλα του, αυτοπυροβολήθηκε και τραυματίστηκε στη στοματική κοιλότητα.

Η 17χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Άργους αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της διακομισθεί εσπευσμένα στην Αθήνα, στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, εκεί όπου, μετά από λίγο μεταφέρθηκε και ο πατέρας της ο οποίος νοσηλεύεται, επίσης, σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι γιατροί δίνουν μάχη για να καταφέρουν να κρατήσουν στη ζωή την άτυχη κοπέλα ενώ η πρώην σύζυγός του δράστη βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και της παρέχεται ψυχολογική στήριξη από ειδικούς ψυχολόγους. ​
Η 17χρονη Ασπασία, η οποία πυροβολήθηκε, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, μεταφέρθηκε σήμερα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στον Παρατηρητή, ο 47χρονος δράστης βρίσκεται στη ΜΕΘ του Τζάνειου νοσοκομείου και θεωρείται κλινικά νεκρός. Πιθανότατα η αλλαγή νοσοκομείου έγινε για να βρίσκεται ο πατέρας σε διαφορετικό νοσοκομείο από την κόρη του.

Από το Τζάνειο Νοσοκομείο είναι πως η σφαίρα πέρασε από το στόμα στο εγκέφαλο του 47χρονου. Οι γιατροί έχουν τοποθετήσει ενδοκρανιακό καθετήρα προκειμένου να ελέγχουν την πίεση του εγκεφάλου του, ενώ θα του κάνουν αξονικές.

Η Ασπασία έχει δεχθεί μία σφαίρα στο ζυγωματικό που έχει προκαλέσει αιμάτωμα και μία ακόμα στον αυχένα. Από τους γιατρούς στο Νοσοκομείο Άργους μάθαμε πως η σφαίρα έχει φορά εισόδου από πάνω προς τα κάτω και έχει σφηνωθεί σε δύο αυχενικούς σπονδύλους. Δυστυχώς οι γιατροί φοβούνται πως η άτυχη κοπέλα αν τα καταφέρει και κρατηθεί στη ζωή θα μείνει παράλυτη.

Η τοπική κοινωνία στο Άργος είναι συγκλονισμένη από το χθεσινό περιστατικό και γίνεται κινητοποίηση για να βρεθεί αίμα για την Ασπασία. 

Όποιος ενδιαφέρεται να δώσει αίμα για να βοηθήσει την κοπέλα μπορεί να επικοινωνήσει στο 6943189050.

Πηγές: iefimerida.gr/star.gr | http://www.paratiritis-news.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.