Header pic

Pic

S.O.S!!! Ζητείται μεταφορά για Θεσσαλονίκη για ένα σκυλάκι.

Ζητείτε μεταφορά για αυτό το αξιολάτρευτο πλάσμα στην νέα του οικογένεια στην Θεσσαλονίκη απο το Άστρος Αρκαδίας έστω και με στάση στην Αθήνα.
Όποιος-α επιθυμεί μπορεί να βοηθήσει να πάει αυτό το κουκλί στο νέο του σπίτι. Τηλέφωνο επικοινωνίας στο 6932414081


ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ ΜΕ ΦΟΛΑ/Η ΚΟΠΕΛΑ
ΠΟΥ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΗΣ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΠΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ.ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟ ΠΗΓΑΝ ΓΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕ
ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ.ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ.Η ΑΔΕΛΦΟΥΛΑ ΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΟΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ?ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ?ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΜΗΝ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΟΣ ΜΕ ΚΥΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥΚΟΥ?ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΛΑΙΕΙ........Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ.Η ΤΥΧΗ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΒΕΒΑΙΗ ΑΦΟΥ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.