Header pic

Pic

Όταν τα παιχνίδια αφορίστηκαν, τι συμβαίνει άραγε;

Μετά από πολλές σκέψεις και με κόπο ψυχής, η ομάδα του KWR σας παρουσιάζει ένα άρθρο περί του αφορισμού, του εξορκισμού και των λοιπών που συμβαίνουν στην Ορθόδοξη εκκλησία μας. Δε θα μιλήσουμε γι αυτό, ούτε θα πούμε αν είναι σωστό ή λάθος, απλά εσείς θα αποφασίσετε για ότι γίνεται...



Ο Ιερέας μιλά για ένα κουκλάκι, έτσι το λέμε, λέει για τα τσιπ που έχει μέσα και συνεχίζει.... γνεύσε και άκου τα λόγια του στο βίντεο παρακάτω!



Εμείς βγάλαμε την είδηση περισσότερο για τροφή σκέψης. Δε γνωρίζουμε αν το κουκλάκι αυτό μιλά, παίζει, ζητά και γίνεται σκιά σου. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ σε πόσα παιχνίδια στο facebook έχετε γίνει έρμαια να μπείτε να κάνετε καταναγκαστικές κινήσεις, να δείτε τη φάρμα, το βασίλειο,  τον στρατό... ήρθε και μαράθηκε η μελιτζάνα, πρασίνισε η μπάμια...

Ο Καθένας ορίζει τη ζωή του, επιλέξ΄τε! Ήρθε η ώρα που θα διαλέξουμε στρατόπεδα... με τους ακραίους, με τους μέσους, με τους αριστερούς, με τους δεξιούς;;; ΚΑΘΕΙΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ και δεν κρινόμαστε από τον καθένα!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.