Header pic

Pic

Κάθε χρόνο και καλύτερα ο αγώνας της ΠΕΠΑ

agonas_pepa_22_9_13 (33)
 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ποδηλατικό διήμερο της της Ποδηλατικής Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών, στο Παρ. Αστρος.

Μετά τον αγώνα με τη συμμετοχή μικρών παιδιών, ξεκίνησε στις 10.00 το πρωί, από την πλατεία του Παραλίου Αστρους, ο αγώνας αντοχής με προορισμό το Λεωνίδιο και επιστροφή (100 χλμ). Ο τερματισμός περίπου στις 2.00 το μεσημέρι στο Αστρος και αμέσως μετά οι ποδηλάτες κατευθύνθηκαν στην πλατεία του Παραλίου Αστρους για τις απονομές. Εκεί το παρών έδωσε και το προεδρείο του Συλλόγου Καταστηματαρχών Παραλίου Αστρους, που συνδιοργάνωσε τη συνάντηση, ενώ το τ/σ εκπροσώπησε ο σύμβουλος κ. Ν. Κωνσταντίνου.
Συνολικά μπορούμε να πούμε πως ο αγώνας της Ποδηλατικής Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών, που γίνεται 5 χρόνια τώρα στα μέρη μας, γνωρίζει όλο και μεγαλύτερη επιτυχία τόσο αγωνιστική όσο και οργανωτική. Φέτος έγινε μια μεγαλύτερη προσπάθεια έτσι ώστε ο αγώνας να διεξαχθεί με λιγότερα προβλήματα, αλλά και να παρασχεθούν στους αθλητές όσο το δυνατόν περισσότερες ευκολίες. Σ” αυτό βοήθησαν τόσο το Σωματείο Καταστηματαρχών Παρ. Αστρους και ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, όσο και η παρουσία των Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού.
Ολα τα αποτελέσματα, ανά κατηγορία, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΠΕΠΑ. Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό, καθώς και βίντεο από την εκκίνηση και τον τερματισμό.
www.astrosnews.gr










Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.