Header pic

Pic

Μάθατε τι είμαστε; Ραγιάδες, Ρωμιοί για Έλληνες; (βίντεο)

Το τελευταίο καιρό μας μαστίζουν ασθένειες που ποτέ δεν είχαμε, μας δέρνουν από παντού, εκ των έσω και επί των πλείστων αλλά γίνονται κάλλιστα δυσφήμιση στους έξω, στους λαούς που μας βλέπουν και δεν αντέχουν να σκεφτούν πως ότι σκέφτονται,  


πως η κοινωνία τους είναι και βασίζεται στην Ελλάδα. (ποιοι είναι αυτοί; αυτοί που η ιστορία κρύβει τις γενοκτονίες στην Ταϋλάνδη βλ. Ολλανδοί, αυτοί οι ανύπαρκτοι βλ. Σουηδοι κλπ)

Τρέχουν όλοι να καταδικάσουν την Χρυσή Αυγή, αυτοί ακόμα που την ψήφισαν, αυτοί που μέχρι προχθές, μέχρι που έπεσε ένας συμπατριώτης μας από μαχαίρι αδερφού, αυτοί που δεν μπόρεσαν να γίνουν καλύτεροι από τον μετανάστη, τον λαθραίο, γιατί είναι πολεμιστής της ζωής, αλλά είναι και άνθρωπος. 



Δε νομίζω να ρωτήσεις 10 μετανάστες και οι 11 θα σου πουν πως θα'θελα να πάω σε άλλη χώρα, μια από τον Βορρά, εκεί, να ζήσω να δημιουργήσω... κανείς δε θέλει να μείνει στην Ελλάδα! Ποιοι φταίνε; Διάβασε αγαπητέ μου ιστορία και για τα δεινά μας, πάντα φταίνε οι ΒΑΡΒΑΡΟΙ Ευρωπαίοι, όχι οι "ΒΑΡΒΑΡΟΙ" Ασιάτες και Αφρικάνοι που εμείς για να κρύψουμε τις αδυναμίες μας, βαπτίσαμε έτσι.

Μένω στο γκέτο, στα Κάτω Πατήσια! Έχω δει πολλά, πολλές βαρβαρότητες από αυτούς τους εισαγόμενους, αλλά δεν ξέρουν, δε γνωρίζουν, βέβαια βλέπουν και έχουν κονέ με τους δικούς μας και κάνουν ότι βλέπουν... γιατί σαβούρα έχουμε! Δε φοβάμαι... θα έπρεπε μου λένε, αλλά εγώ δε φοβάμαι. Αυτό που φοβάμαι είναι πως η χωρα μου έγινε το καθαρτήριο της κολάσεως του Δάντη, εκει που περιμένουν όλοι να δουν που θα πάνε, παράνομα ή νόμιμα (βλέπε Δουβλίνο 2).

Δε ξεχνω ποιος είμαι και ποια παράταξη υποστήριξα, μπορεί καμιά να μη μου έκανε αλλά ψήφισα, πολύ απλά για να μπορώ να έχω γνώμη και λόγο, αλλά αυτοί που δεν ψήφισαν και μιλούν ειναι οι χειρότεροι, οι αξεστοι που σαν κότες κάθονται στα φτερά τους και κρίνουν (σαν αναμάρτητοι) τους υπολοίπους!

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΞΕΣΤΕ, όπως έλεγε και ο Σόλωνας;;; ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ;;;

Πονάω γιατη χώρα μου. Βάζω τη σημαία μου στην βεράντα μου, δεν είναι εθνικιστής, απλά ρε παιδιά, πατριώτης είμαι! Συχωρά τε με!



To Be Greek from ivan silverberg on Vimeo.


για το KWR,
MiC

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.