Έπεσε τμήμα της γέφυρας στο δρόμο Τρίπολης - Αστρους

  • στις Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 04, 2013 -
  • 0 σχόλια
Από τη Διεύθυνση Συγκοινωνιακών Έργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου γνωστοποιείται ότι στο έργο κατασκευής των δύο (2) γεφυρών στον οδικό άξονα Τρίπολης – Άστρους, τμήμα Κουμπίλα – Λουλούδι, θα υπάρξει μικρή καθυστέρηση στην ολοκλήρωσή του......Η καθυστέρηση αυτή οφείλεται στην μερική αποκόλληση, λόγω «αστοχίας υλικού», τμήματος του ειδικού μηχανήματος (CaroVaro), με το οποίο τοποθετούνται τα προκατασκευασμένα δοκάρια στις γέφυρες.

Η εμπειρία και η ετοιμότητα των υπευθύνων του έργου, στον τόσο δύσκολο και για πρώτη φορά εφαρμοζόμενο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου τρόπο κατασκευής, αλλά και η αυστηρή τήρηση των προβλεπόμενων κανόνων ασφαλείας είχε σαν αποτέλεσμα να μη διακινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα κανενός εκ των εργαζομένων.

Μετά την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε από τις τεχνικές μας υπηρεσίες και τη συνεννόηση με τους υπευθύνους της κατασκευάστριας εταιρείας, διαπιστώθηκε ότι η μόνη επίπτωση στο έργο θα είναι μια δίμηνη καθυστέρηση.Η τεχνογνωσία και η δυναμική της κατασκευάστριας κοινοπραξίας δημιουργεί την πεποίθηση ότι πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες ξεπερνώντας τα προβλήματα και το έργο θα παραδοθεί σε χρήση εντός του 2013.

ΠΗΓΗ: kalimera-arkadia.gr

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.