Το βάσανο της πινακίδας... (φώτο)

  • στις Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 18, 2013 -
  • 0 σχόλια

 Συνεχίζει να μην έχει αντικατασταθεί εδώ και ένα μήνα η σπασμένη πινακίδα που βρίσκεται στο Κορακοβούνι στην στροφή πριν κεντρική πλατεία του χωριού.  

 Όπως είχαμε αναφερθεί και σε παλιότερο άρθρο μας στις 12-8-2013 απο άγνωστή αιτία η πινακίδα έσπασε και πλέον βρίσκεται στην άκρη του δρόμου. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ιδιώτης κάτοικος Κορακοβουνίου ενδιαφέρθηκε να την αντικαταστατήσει και όπως μας είπε ο ίδιος πρέπει να ακολουθηθεί μια διαδικασία εγγράφων απο τον Δήμο. 

Ερώτηση-Απορία του KWR
Α ν δηλαδή πάμε η ομάδα του KWR με ιδιωτική πρωτοβουλία και την φτιάξουμε χωρίς να ενημερώσουμε κανέναν θα είμαστε παράνομοι;;

,

 

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.