Header pic

Pic

Όλα τα νέα σε 1΄ λεπτό... κι όποιος αντέξει

Διαβάζουμε στα διάφορα μπλογκ και παρακολουθούμε τις ειδήσεις για σας προσφέρουμε κάποιο άρθρο που θα σας αρέσει και θα κινήσει τη φαντασία σας. Ψάξαμε παντού...


... αυτά που βρήκαμε αφορούν την Χρυσή Αυγή (πράγμα που όπως ξέρετε δε θα σχολιάσουμε, ποτέ δεν γράφαμε για πολιτικά), βρήκαμε τον Άκη (όπως επίσης δε σχολιάζουμε, αυτά αφορούν κλέφτες και ας ασχοληθούν οι κλέφτες και οι ψεύτες μεταξύ τους) και ακόμα βρήκαμε νέα από όλον τον κόσμο.

Πάρε εσύ το ροζ να πάρω εγώ το πράσινο!!!
Λέει πως η σαύρα Πινόκιο, μια σαύρα (έτσι λέω και την κοπέλα μου) με μακριά μύτη ξαναεμφανίστηκε εκεί που την είχαν εξαφανισμένη, την πουτ@ν@, ξέρει να κρύβεται. ]
Άλλοι έψαξαν τον εγκέφαλο του Αϊνστάιν, να δουν τι κάνει την διαφορά! Θα σας πω εγώ, ο καφές... ξυπνά χωρίς καφέ και ξύπνα με μια κούπα καφέ... εκεί φαίνεται η διαφορά!

Ένα γιγάντιο καλαμάρι ξεβράστηκε στις ακτές της Πορτογαλίας, οι τύποι το τραβούσαν φωτό μέχρι που σάπισε, δεν το έκαναν μεζέ για ούζα και τσικουδιές, να δεις την χαρά στην παραλία!!!


Άλλος είπε πως η αλλαγή του κλίματος (ξέρετε παγκόσμια θρησκεία η οικολογία) προκαλεί διάρροιες, κρίμα κι εγώ κατηγορούσα την μάνα μου για τις φακές! Τώρα τελευταία με πειράζει και το γάλα, λες να είναι η λακτόζη;

Κάποιο τσογλάνι 9 χρονών μπήκε σε αεροπλάνο και ειδικότερα σε αμερικανική πτήση (η χώρα της δημοκρατίας και η χώρα που μας παρακολουθεί όλους, χωρίς να διαμαρτυρηθεί κανείς) και έφτασε στο Λας Βέγκας. "Μεγάλε πόνταρε στο 14"

Τέλος, βαριέμαι να γράψω περισσότερα, βαριέστε κι εσείς να διαβάσετε μία γραμμή ακόμα...


για το KWR,
MiC

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.