Τώρα:Σεισμική δόνηση 6R βόρεια της Κρήτης

  • στις Σάββατο, Οκτωβρίου 12, 2013 -
  • 0 σχόλια
Σήμερα 12/10/2013 και ώρα 16:11:53 , σεισμική δόνηση στη θαλάσσια περιοχή Βόρεια της Κρήτης. Σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του Ευρωπαϊκού Σεισμολογικού Κέντρου ο σεισμός είχε μέγεθος 6R.

Ο σεισμός έγινε αισθητός και στο Κορακοβούνι.

Δείτε τον χάρτη με το επίκεντρο του σεισμού


Σύμφωνα με νέες μετρήσεις ο σειμός είχε μέγεθος 6,2R (σύμφωνα με νέες πληροφορίες). Περιμένουμε νεότερα από τα Πανεπιστήμια Πατρών και Αθηνών καθώς και τις επίσημες δηλώσεις της πολιτείας.


Επίκεντρο - αποστάσεις:
276 km Ν της Αθήνας(16:11:53)
171 km Δ του Ηρακλείου
67 km Δ των Χανίων
30 km Δ του Πλατανιά (Πλατάνου)
50 km εστιακό βάθος

Σύμφωνα με μαρτυρίες που φτάνουν στο KWR από Κρήτη και ειδικότερα από Κίσσαμο, Χανιά, Βάμο, Κολυμβάρι και Παλαιοχώρα, δεν υπάρχουν εμφανή σημάδια καταστροφής σε κτίρια ή θύματα

Μικρές ζημιές σε καταστήματα στα Χανιά.

KWR

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.