Header pic

Pic

μα μονο δάκρυα έρχονται για το κορίτσι μας!

Μια κοπελιά. μια ομορφιά μια κοπέλα που οι ΡΟΜΑ , όπως θέλουν να τους λέμε... αυτούς που έδιωξαν οι Γάλλοι οι Ιταλοί και μας φορτώθηκαν, που αλλού, στην Ελλάδα...


...έρευνα προέκυψε ότι οι Ρομά, κάτω από άγνωστες συνθήκες, πήραν τη μικρούλα όταν ακόμη ήταν βρέφος και επί τέσσερα χρόνια, εκμεταλλευόμενοι την αδιαφορία της ελληνικής γραφειοκρατίας, έβγαζαν κάθε είδους πιστοποιητικά για να δείξουν ότι έχουν σχέση με το κοριτσάκι.
Σε βάρος του ζευγαριού (ένας 39χρονος και μια 40χρονη Ρομά) ασκήθηκε ποινική δίωξη, μετά την προσαγωγή τους στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας και ύστερα από τις αντιφάσεις στις οποίες έπεσαν σχετικά με την απόκτηση του παιδιού.
Η μικρούλα κατόπιν εντολής του εισαγγελέα Λάρισας, μένει σε σπίτι του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέχρι την εύρεση των βιολογικών του γονέων. Την ίδια ώρα, «το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία προέβη άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την κινητοποίηση και ενημέρωση όλων των αρμόδιων φορέων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τα εξαφανισμένα και σεξουαλικά κακοποιημένα παιδιά, Διεθνές Κέντρο για τα εξαφανισμένα και θύματα εκμετάλλευσης παιδιά), με στόχο την ενημέρωση για την αναζήτηση των γονέων του τετράχρονου κοριτσιού.
Για το θέμα συζήτησαν, σε τηλεφωνική τους επικοινωνία, οι κ.κ. Σαμαράς και Βρούτσης. Μάλιστα, ο υπουργός Εργασίας αναλαμβάνει, έπειτα από σχετική εντολή του πρωθυπουργού, να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη για το 4χρονο κοριτσάκι. Ο Γιάννης Βρούτσης επικοινώνησε με τη σειρά του το βράδυ της Παρασκευής με τον πρόεδρο «Του Χαμόγελου του Παιδιού», Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο και υποσχέθηκε ότι θα παρασχεθεί κάθε δυνατή βοήθεια για την υποστήριξη του μικρού κοριτσιού.
Ανακοίνωση για το θέμα της ληξιαρχικής πράξης γέννησης του μικρού κοριτσιού εξέδωσε ο Δήμος Αθηναίων, στην οποία κάνει λόγο για "προβληματικό και απαρχαιωμένο νομικό καθεστώς που διέπει τη διαδικασία δήλωσης γεννήσεων".


Ήρθαν και μετά τ μέσα ενημέρωσης να μας κατηγορήσουν σαν λαό, ήρθαν οι διώκτες οι δανειστές μας να μας γειώσουν με τις παράλογες απαιτήσεις τους... έως πότε! Κάναμε υπομονή, δείξαμε πως μπορούμε, μαζέψαμε τα χάλια τους, τους ακούσαμε, αλλά έως πότε;;;

Ζητούν σα κυρίαρχοι πολλά, εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι, βλέπεις δεν έχω τα μέσα να με στηρίξουν, δε με νοιάζει να βγω μπροστά! Έχουν γραφτεί όλα!

Λίγα τα ψωμιά μας, ας δώσουμε σημασία στους γύρω μας! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΣ ΑΚΌΜΑ

Περίμενε

ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ
Από την αστυνομική έρευνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.