Header pic

Pic

Η αρχή της προπαγάνδας, αυτός, αυτή και τα μυστήρια... αλήθεια παίζει ο Μπρους Γουίλις;

Το φαινόμενο Χρυσή Αυγή δεν επηρεάζει μόνο την Ελλάδα, αλλά όλη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Οι φασίστες, οι εθνικιστές και οι τιμητές του Χίτλερ, του Φύρερ όπως λένε απασχολούν όλον τον πλανήτη. Γιατί; 



Για να μη παρεξηγηθώ, δεν είμαι μέλος της Χρυσής Αυγής, αλλά πιστεύω στη θεωρία των άκρων... όποιος κάθεται στα άκρα είναι επικίνδυνο να πέσει, άκρα δεξιά και άκρα αριστερά! Μη ξεχνάμε τα 3 άτομα, τις τρεις ψυχές που χάθηκαν στην τράπεζα Marfin, μη ξεχνάμε όλα τα επεισόδια, μη ξεχνάμε τις πορείες και τα επεισόδια... όλοι στρατούς θέλουν να δημιουργήσουν, από ποδοσφαιρικές ομάδες μέχρι κόμματα κι ομάδες κάθε λογοίς. Αυτοί θέλουν να βάλουν αδέρφια να πολεμούν μεταξύ τους, θυμίζει εμφύλιο όπου λίρες πετούσαν οι Δυτικοί αλλά και οι Αριστεροί, θυμίζει βεντέτα και μυρίζει θάνατο και διχόνοια.

ΔΙΧΟΝΟΙΑ... τι είπα τώρα, Διάβασε την ελληνική ιστορία και παντού θα δεις διχόνοια, αλλά δεν νομίζετε μετά απο 6000 χρόνια ιστορίας πως πρέπει να τα βρούμε μεταξύ μας; Δεν θα πρεπε να πάψουμε να ζούμε για το εγώ και να δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας στο εμέις;

Κοίταξε γύρω σου, εσύ που πριν μερικές μέρες εκθέαζες το έργο της Χρυσής Αυγής αλλά μετά τον φόνο έγινες κατακριτής... ναι, εσύ, να είναι άντρας και να παραδεχτείς το αυτονόητο, πως δεν σε πήρε στους κόλπους της αυτη η άσχετη, αποκρουστική οργάνωση που τα παραδείγματά τους σκότωσαν πατριώτες, ρίμαξαν χωριά ολάκαιρα (βλ. Καλάβρυτα, Δίστομο) αυτοί που δεν επαγγέλονται την πατρίδα και την Ορθοδοξία, αλλά τα λοιπά κόμματα του και καλα "δημοκρατικού τόξου", που με την ανυπαρξία και την μη σωστή λειτουργία των αστυνόμων αλλά και των φυλάκων των συνόρων μας, γέμισαν την χώρα μας από ανθρώπους που ψάχνουν για ελπίδα και επιμένουν σε αυτό, από ανθρώπους που στέλνουν οι καλοί μας φίλοι, η μογγολικής προέλευσης Τούρκοι στη χώρα μας! Εσείς, που μέχρι χθες βλέπατε σε κανάλια εκτός Mega και ANT1, αλλά τώρα και στο Star καμαρώνουμε και σε λίγο θα αντιγράψουμε τη ζωή των 200 ευρώ... θα γίνουν είδωλα στη ζωή μας. Θα μας γίνει ο τούρκικος τροπος ζωής δικός μας, θα μας βάλουν να τον ζήσουμε,βέβαια νομίζουν οι γελιοι, πως θα γίνει. Θα πεινάσεις πραγματικά, πολύ απλά γιατί μέσα στο DNA σου εχεις αντιστασεις, αλλα δε το καταλαβαίνεις!

Καμμένε, δεν σκέφτηκες ποτέ γιατί στα πλασάρουν; Απλά για να σου γίνουν συνήθεια!

Πριν είπα Καμμένε, με δύο μμ μάλλον για να πιάσει καλά το προσάναμα! ΛΥΠΑΜΑΙ αλλά εκει πήγα και ψήφισα, πόσο βλάκας, νόμιζα πως μοιραζόμασταν τις ίδιες ιδέες, αλλά ούτε που πλησίασε ο Καμμένος, ο ... (βάλε όποια λέξη θέλεις, λίγη θα είναι). Ναι σε κατακρινω, είσαι ένα τίποτα!!! ΜΟΝΟ ΤΙΠΟΤΑ, ανύπαρκτος, μονο το οξυγόνο μου αναπνέεις!

Έλληνες υπομονή, έρχεται πείνα κι εκεί θέλω να σας δω, αλλά θέλω να έχετε και πίστη, γιατί όπως είπε ο Κύριος και έχω ζαλίσει τους φίλους με αυτό "Αν έχεις πίστη, θα πεις στο βουνό σήκω και πήγαινε εκέι και το βουνό θα υπακούσει".

Αλήθεια, έρχεται και ο Νταβούτογλου, για να δούμε τι θα μας πει και τι θα μας επιβάλλει, αφού Ραγιάδες μας κατάντησαν!

Ήρθε και ζήτησε Τζαμί και μουφτή στην Θράκη, ποια την Θράκη εκεί που γεννήθηκε ο Σπάρτακος και έφερε άνω κάτω την Ρωμαική Αυτοκρατορία το 90 μ.Χ... άραγε που ήταν οι Μόγγολοι που έχουν και απαιτήσεις από ένα ελεύθερο κράτος! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ;;; δε νομίζω!
για το KWR,
MiC


Υ.Γ. Σκέψου και κατάλαβε


Υ.Γ. Αλήθεια, ο Άκης που είναι ο Άκης; Μπήκε; Βγήκε; Γαργάρα με την είδηση της Χρυσής Αυγής, γεμίζει το δελτίο και δεν χωρά η είδηση για τον Άκη!

1 σχόλιο:

  1. Ο λαός φαίνεται από τους κυβερνήτες του λένε (Το της πόλεως όλης ήθος, ομοιούται τοις άρχουσιν - το ήθος όλης της πολιτείας είναι το ίδιο με αυτό αυτών που την κυβερνούν - Ισοκράτης). Από αυτούς που δε σηκώνουν το ανάστημά τους ΜΕ ΠΥΓΜΗ (γιατί προσπάθειες γίνονται). Τι είμαστε ξέφραγο αμπέλι? Τα θέλουμε και τα παθαίνουμε. Αντί τα κόμματα να πουν και ευχαριστώ που τα ψηφίσαμε (γιατί κάνουμε αμάν για να δούμε τί μπορεί να ωφελήσει τον τόπο) γινόμαστε πιο στρατευμένοι από ποτέ. Όπως είχε πει ο Χρύσανθος Λαζαρίδης σε μια συνέντευξή του, τα κόμματα κατάντησαν σα φέουδα. Το καθένα λενα κουτάκι. Εκείνος ήταν στο ΚΚΕ Εσωτερικού (τωρινό ΣΥΡΙΖΑ) και μετακινήθηκε στη ΝΔ. Αυτό πρέπει να επιτύχουμε. Την ανεξαρτησία μας. Να μπορούμε να αποφασίζουμε ελεύθερα χωρίς να νοιώθουμε πίεση (αχ τι ψήφισα αχ τι δεν). Ακόμη και η Επανάσταση του 1821 παραλίγο να τιναχτεί στον αέρα από ένα εμφύλιο. Το πε και ο Κολοκοτρώνης: Ένα χρόνο πολεμήσαμε μονοιασμένα και διώξαμε τους Τούρκους (από την Πελλοπόνησο, Στερεά και Νησιά). Που να πολεμάγαμε αγαπημένοι άλλον ένα. Σημειωτέον πως τότε ήταν στη φυλακή του Ναυπλίου.

    Σωτήρης Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.