Header pic

Pic

Του καιρού μας τα γυρίσματα

Φέτος, το 2013, είδαμε ένα καλοκαίρι δροσερό, χωρίς τους καύσωνες του παρελθόντος. Δεν υπήρχε η ζέστη εκείνη να μας οδηγήσει στη θάλασσα βράδυ, έτσι όπως παλιά! Φοβάμαι πως αυτοί που έλεγαν πως το 2014 θα είναι ο χειρότερος χειμώνας...

... μάλλον θα βγουν αληθινοί. Η Γη, ο πλανήτης μας ζεσταίνεται και ψύχεται ανα τακτά χρονικά διαστήματα. Μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, παρ' όλη την καταστροφή ο πλανήτης μας πάγωσε και στην δεκαετία του 70 άρχισε να θερμαίνεται... και όλοι μας ακούσαμε το πανηγύρι των οικολόγων! 

Φοβήθηκαν όλοι, εμείς ακόμα περισσότερο, ακολουθούμε με τις ευλογίες τους αυτή την προπαγάνδα, πως εμείς (όπως είπαν και οι Σουηδοί, ένα έθνος που πλέον δε ξεχωρίζει αρσενικό από θηλυκό... ω ναι,αλήθεια είναι και αν έχετε αμφιβολία δείτε τι διδάσκουν στα σχολεία τους) ευθυνόμαστε για την υπερθέρμανση... τι είμαστε, μήπως ένας ιός στον πλανήτη Γη, μία αρρώστια, ένα μίασμα;

Όχι δεν είμαστε, λίγοι είναι αυτοί που μια τα λεφτά καταστρέφουν τα πάντα, δεν μας αφήνουν να ζήσουμε, πρόσφατα έμαθα πως απαγορεύεται να καλλιεργούμε τις πατάτες Νάξου, μια πολυεθνική αγόρασε τα δικαιώματα, αλλά από ποιόν; από εσένα; από εμένα... από πού;;; ΑΠΟΡΙΑ!

Μας παγίδευσαν και μας έβαλαν σε ένα κλουβί. μας έδωσαν ένα παιχνίδι σαν στο κλουβί την κούνια, μια ελεγχόμενη κούνια, μας είπαν πως θα είμαστε καλά και ασφαλείς!


γα το KWR,
MiC

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.