Header pic

Pic

Το Νόμπελ Ειρήνης έχει κάτι από Συρία

Το μοναδικό από τα Νόμπελ που δίδεται από την Νορβηγία και όχι από τη Σουηδία είναι το Νόμπελ Ειρήνης. Φέτος, σε μία χρονιά τόσο τεταμένη με δυνάμεις να προσπαθούν να καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν και βέβαια πως να το κάνουν, αν και ...


...στις μέρες μας όλοι δρουν απροκάλυπτα, δώθηκε στην ΟΑΧΑ (OPCW), στον Οργανισμόγια την Απαγόρευση των Χημικών  Όπλων. Η οργάνωση αυτή, σκοπό έχει στην καταστροφή των χημικών όπλων πάνω στον πλανήτη μας. Η δράση της μέχρι σήμερα ήταν άγνωστη, όπως και η οργάνωση, μα έγινε γνωστή μέσα από μία χώρα πολύ κοντά μας, στα Νοτιοανατολικά μας, τη Συρία.

O πρόεδρος της νορβηγικής επιτροπής Νόμπελ ανακοίνωσε το όνομα του βραβευθέντος οργανισμού στις 11.04 το πρωί (12.04 ώρα Ελλάδος) στην αίθουσα του Ινστιτούτου Νόμπελ στο Όσλο.

Στον αντίποδα, ψηλά στα προγνωστικά των γραφείων στοιχημάτων βρέθηκαν τις τελευταίες ημέρες τόσο η 16χρονη Πακιστανή Μαλάλα Γιουσαφζάι (αφού δεν πήρε το Νόμπελ Ειρήνης, οι μαχητές των Ταλιμπάν πανηγύριζαν) όσο και ο γιατρός Ντενί Μουκουέγκε από το Κονγκό, ο οποίος βοήθησε γυναίκες που έπεσαν θύματα σεξουαλικής βίας.

για το KWR,
MiC

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.