Header pic

Pic

Η βία στη ζωή μας! Η Ελλάδα της βίας των κομμάτων και των ομάδων

Τα τελευταία χρόνια, όσο θυμάμαι τα γήπεδα και τις ομάδες, πάντα ένα πέπλο βίας και άναρχης αντιμετώπισης του αντιπάλου είναι το στάτους κβο σε αυτούς τους χώρους. Σήμερα κιόλας μιλούσαμε φίλοι μαζί, διαφορετικών ομάδων και λέγαμε για το ωραίο του αθλητισμού, να καθίσουμε όλοι μαζί να δούμε ένα παιχνίδι.


Αντιγραφείς στα άσχημα των άλλων λαών, πρώτη έρχεται η Ελλάδα. Όλα ξεκίνησαν από τους αμφιφυλόφιλους-αλκοολικούς Άγγλους που με τους χούλιγκαν δημιούργησαν τα χειρότερα. Οι καλύτεροι μαθητές, εμείς οι έξυπνοι και διαφορετικοί μέσα στη βλακεία μας, πάντα οι  Έλληνες. Πήραμε το χούι αυτό αλλά μετά από 30 χρόνια δε το αφήσαμε, δεν γιατρευτήκαμε από τη νόσο της βίας.

Εγώ θέλω να πάρω το παιδί μου, τον φίλο μου που του αρέσει η τάδε ομάδα, που θέλει να καμαρώσει αθλητές και να δούμε μαζί το παιχνίδι. Γιατί πρέπει να ανησυχώ αν κάποιο πρεζόνι, πρόβατο χωρίς ζωή και ενδιαφέροντα, που θα του επιτεθεί; Γιατί πρέπει να ακολουθώ τον "Άγγλο" τον "Βουλευτή Παν_____ρο" και τους άλλους; Γιατί πρέπει ο κάθε πρόεδρος ομάδας να δημιουργεί στρατό; Γιατί οι χέστηδες και δειλοί να κυριαρχούν εκεί που θα πρεπε να ζει το Αρχαίο Πνεύμα το Αθάνατο;

Έχω δει πολλούς αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ κ.ο.κ και έχω δει ακόμα περισσότερους στρατιώτες που με μισή καρδιά, λιγοστά δείγματα θάρρους και με τις πλάτες του όχλου να φωνάζουν και οδύρονται, να δείξουν πως κι αυτοί υπάρχουν σαν άτομα, σαν άνθρωποι... αυτό είναι άρρωστο και κενό!



Δεν υπάρχει λογική να θέλεις τον γείτονά σου νεκρό, τον συγγενή σου, τον φίλο σου γιατί είναι στα κόκκινα, στα πράσινα, στα μαύρα ή στα κίτρινα! Ξυπνήστε τους, ο Μιχάλης είναι νεκρός, στο Μεσολόγγι το παιδί χαροπαλεύει από τις μάχες των βαμμένων, αν θέλουν την πάλη ας δοκιμάσουν σε κλειστά γυμναστήρια η ας παλεύσουν για μία καλύτερη κοινωνία!

Είδα το κακό... κατάλαβα από ξεκινά, από την απλή μίμηση στις μικρές κατηγορίες, σε παιχνίδια τοπικού πρωταθλήματος, όπου οι νταήδες των γηπέδων φωνάζουν, βρίζουν και κοκκινίζουν πάνω στα σύρματα, αλλά ποτέ βέβαια δεν τα πηδούν γιατί μέσα τους ξέρουν πως ο νόμος θα τους ραπίσει!

Είδα τους δήθεν χούλιγκαν... και τα παιδιά (με βίτσια) να είναι διαιτητές... φαύλος κύκλος... καμία παιδεία, μόνο βλακεία.

Τελευταίο κρούσμα Αιγάλεω-Πανιώνιος

ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

για το KWR,
MiC

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.