ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ;;; O ΓΑΠ συμβουλεύει τους Αμερικανούς

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Bloomberg ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, παραδίδει… μαθήματα στις ΗΠΑ, μετά την «εμπειρία της Ελλάδας».

Ο Γιώργος Παπανδρέου απαντά στην ερώτηση του δημοσιογράφου «κύριε Πρωθυπουργέ, τί μπορεί να μάθει η Ουάσιγκτον από την εμπειρία σας;», λέγοντας μεταξύ άλλων ότι η αμερικανική κυβέρνηση «δεν αντιμετωπίζει πραγματικό οικονομικό πρόβλημα όπως η Ελλάδα, αλλά πρόκειται για ένα καθαρά πολιτικό πρόβλημα που θέτει και το ερώτημα αν είναι αξιόπιστες οι ΗΠΑ».

Μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός είπε επίσης ότι «η χώρα μας απέφυγε την χρεοκοπία», και ότι ο ίδιος στην κρίσιμη ώρα «ζήτησε συναίνεση και δημιούργησε μια κυβέρνηση συνεργασίας».

Είπε ακόμη ότι από μεγαλύτερο έλλειμμα που έπρεπε να αντιμετωπίσει η Ελλάδα ήταν αυτό της αξιοπιστίας:


Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.