Header pic

Pic

Yard cafe, η απόλαυση στη Μακρυγιάννη... Αθήνα

Με τόνους και διακόσμηση που θυμίζουν έντονα αυλή και προσδίδουν μια "σπιτική" νότα στο χώρο, κάτω από τις φυλλωσιές των δέντρων, το Yard cafe, έχει όλες τις προοπτικές να καθιερωθεί ως αγαπημένο καθημερικό στέκι, στο κέντρο της πόλης, μόλις λίγα μέτρα από το σταθμό της Ακρόπολης, επί της οδού Μακρυγιάννη, στο νούμερο 21. 


Επισκεφτείτε το νωρίς το πρωί για πρωινό και αργότερα για brunch, το απόγευμα για καφεδάκι και γλυκό και το βράδυ για ποτό. Η διακόσμηση παραπέμπει σε γαλλικό bistro και "μπλέκει" αρμονικά το
παλιό με το σύγχρονο. Στο εσωτερικό του μαγαζιού κυριαρχεί μια ρετρό αύρα με υλικά όπως vintage πλακάκι, ξύλο και τούβλο στους τοίχους και το πάτωμα, ενώ στον εξωτερικό χώρο, οι πολύχρωμες σιδερένιες καρέκλες και τα δύο μεγάλα ξύλινα τραπέζια, θα τραβήξουν το βλέμμα σας.

Το μενού του Yard cafe προξενεί ευχάριστες εκπλήξεις στον ουρανίσκο σας και σας ταξιδεύει πέρα από τα όρια του καθημερινού. Αρώματα και υλικά "μπερδεύονται" στα πιάτα σας, γαστρονομικές καινοτομίες και γεύσεις που δεν μπορούν να περιγραφούν με λόγια, σας οδηγούν σε ονειρικά ταξίδια γευσιγνωσίας και αλλάζουν τον τρόπο που μέχρι τώρα βλέπατε το τετριμμένο τρόπο διατροφής.

Οι τιμές είναι πολύ νορμάλ και η εξυπηρέτηση άμεση. Ρωτήστε για τα πιάτα ημέρας και έχετε το νου σας στη σελίδα του μαγαζιού στο facebook, για τα διάφορα events που οργανώνονται εκεί. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.