Header pic

Pic

2ος ΠΑΛΑΜΗΔΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 2013 με άρωμα Κορακοβουνίου.

Διεξήχθη σήμερα το πρωί στο Ναύπλιο ο 2ος Παλαμήδιος Δρόμος και είχε και ένα <<άρωμα>> Κορακοβουνίου.
 Οι αθλητές από το Κορακοβούνι που έλαβαν μέρος ήταν οι Λεβέντης Ιωάννης και Λυτρίβης Κωνσταντίνος. Η αφετηρία και τερματισμός ήταν στο άγαλμα του Στρατηγού Σταικου Σταικοπουλου (πλησίον ΟΤΕ).

 Το τερέν περιλάμβανε άσφαλτο κυρίως , με τα τελευταία 3χλμ. να είναι σε χωμάτινο τερέν. Η διαδρομή ήταν ευχάριστη αλλά και ιδιαίτερα απαιτητική , καθώς συμπεριλάμβανε συχνές υψομετρικές αυξομειώσεις . Ξεκινώντας περνούσαν τον δρόμο για Καραθώνα , όπου μέχρι τα 2.5χλμ. είχαν το πιο δύσκολο κομμάτι της διαδρομής, στα επόμενα 2χλμ. συνέχιζε με έντονη κατηφόρα ,η οποία μας έβγαινε στην πανέμορφη Καραθώνα. Η υπόλοιπη διαδρομή ήταν χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες , με τα τελευταία 3χλμ. σε ομαλό χωμάτινο τερέν, φτάνοντας στην Αρβανιτιά.
Φώτο από το Studio B&G 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.