Header pic

Pic

Αρχίζει η ποδοσφαιρική σεζόν για την ομάδα του Κορακοβουνίου. (Φώτο)

 Αρχίζει η σεζόν για την ποδοσφαιρική ομάδα του Κορακοβουνίου και τα μέλη του Αθλητικού Εκπολιτιστικόυ Επιμορφωτικού Συλλόγου Κορακοβούνιου παρέθεσαν γεύμα σε όλους του παίχτες της ομάδας.

  Η ομάδα του Κορακοβουνίου αγωνίζεται φέτος στο Β Τοπικό Αρκαδίας και την Κυριακή θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ελαιοχωρίου στο Ελαιοχώρι. Σκοπός της ομάδας όπως μας είπαν οι παίχτες είναι να ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο και να συνεχιστεί το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ τους. Από την πλευρά τους τα μέλη του Συλλόγου ευχήθηκαν πάνω από όλα υγεία στους ποδοσφαιριστές τις ομάδας και την υπόσχεση ότι θα είναι δίπλα τους δείχνοντας το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.