Header pic

Pic

Πώς θα ζεσταθούμε φέτος; Άναψες την σόμπα;;; χαχαχα περίμενε

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος έβγαλε ανακοίνωση... αποφασίζουμε και διατάζουμε πότε θα ανάψετε φωτιά και πότε θα την σβήσετε, πότε θα ζεσταθείτε και πότε θα κουκουλωθείτε κάτω από τα παπλώματα...


... και οι προεστοί και οι προύχοντες, οι κύριοι που δεν νοιάζονται για ψυχές αλλά μόνο για τους αριθμούς, οι κύριοι που θέλουν σε μια κοινωνία να ευημερούν οι αριθμοί και όχι οι άνθρωποι, αποφάσισαν πως μπορούν να ελέγξουν τα τζάκια και τις σόμπες μας.

Είπαν πως βάση της καμινάδας θα μας επιτρέπουν ή όχι να ανάψουμε την φωτιά μας! ΠΡΩΤΟ ΛΑΘΟΣ... με ποιο δικαίωμα θα μπουν σπίτι μας να δουν τι θέρμανση έχουμε; Έχουν ένταλμα; Όχι! Κι αν μπουν με το έτσι θέλω τότε παραβιάζουν το Σύνταγμα και πάνε αυτόφωρο! 

Θα ψάξουν όλα τα χωριά; Θα ανέβουν στον Πάρνωνα, την Γκιόνα, τον Παρνασσό, τον Όλυμπο στην Πίνδο;;; Δεν ΝΟΜΊΖΩ! 

Απλά έπρεπε το ΥΠΕΧΩΔΕ (και όπως λέγεται τώρα, άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε το βρακί του αλλιώς) να βγάλει μία ανακοίνωση και το έκανε. Πόσο γελοίοι είναι; Πόσο θα τους αντέξουμε; 

Αγαπητέ φίλε κάθεσαι στον καναπέ σου και το καταλαβαίνω γιατί κι εγώ εκεί κάθομαι. Περιμένεις να παίξουν με τις αντοχές σου. Κι αν παίξουν φωνάζεις, μα σε παίρνουν αγκαλιά τα κόμματα της αντιπολίτευσης και μέσα στη λίγδα τους χάνεις το δίκιο σου. Φώναξε πρώτα να διώξεις την λίγδα, την τιγανίλα γινάτι αυτοί σαν την τιγανίλα από τις πατάτες κολλάνε στα ρούχα και βγες καθαρός κι εγώ θα είναι όχι πίσω σου αλλά δίπλα σου, μπορεί κι εσύ να είσαι δίπλα μου!

ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ... ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ


για το KWR,
MiC

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.