Στο πρώην νηπιαγωγείο Κορακοβουνίου θα στεγάζεται το Αγροτικό Ιατρείο

  • στις Κυριακή, Νοεμβρίου 03, 2013 -
  • 0 σχόλια
Στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Οκτωβρίου αποφασίστηκε η παραχώρηση χρήσης του κτιρίου, που στεγαζόταν το πρώην Νηπιαγωγείο Κορακοβουνίου, για τη στέγαση του Αγροτικού Ιατρείου.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, κ. Σίδερης Κωνσταντίνος ενημέρωσε τα μέλη της
Επιτροπής για τη με αρ. πρωτ. 11883/29-10-2013 απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Κορακοβουνίου, με την οποία αιτούνται την παραχώρηση χρήσης του κτιρίου που στεγαζόταν το Νηπιαγωγείου Κορακοβουνίου, προκειμένου να χρησιμοποιείται ως Αγροτικό Ιατρείο.
Ο χώρος που στεγάζεται ήδη το Αγροτικό Ιατρείο είναι πάρα πολύ μικρός με αποτέλεσμα οι πολίτες να περιμένουν έξω πολύ ώρα και μάλιστα υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες. Για το λόγο αυτό προτάθηκε το πρώην νηπιαγωγείο στο Κορακοβούνι, αφού το κτίριο είναι κενό λόγω της μη λειτουργίας πλέον του Νηπιαγωγείου. Ο κ. Σιδέρης τόνισε πως θα υπάρξει σεβασμός για το χώρο και δεν θα υποστούν καμία φθορά οι κτιριακές εγκαταστάσεις.

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.