Ευχαριστήριο Πήγασου

  • στις Δευτέρα, Νοεμβρίου 04, 2013 -
  • 0 σχόλιαΗ γυναικεία ομάδα μπάσκετ ευχαριστεί τα καταστήματα "Πάπαλος" και "art attack" για τη χορηγία της καινούριας φόρμας. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που βοήθησαν οικονομικά κ έκαναν έτσι εφικτό να πάρουν όλες οι κοπέλες από μια φόρμα ! Η ομάδα μας αποτελείται από 26 γυναίκες/κορίτσια και χρειαζόμαστε την υποστήριξη του κόσμου σε όλες τις μορφές (μπλούζες,μπάλες ,τσάντες,φαρμακευτικό υλικό ή απλώς την θερμή υποστήριξη στους αγώνες )
Η Έφορος της ομάδας Α.Κlein-Rentouli

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.