Header pic

Pic

Τρεις καλοί λόγοι για να μην τρως τηγανιτές πατάτες

Οι τηγανιτές πατάτες, έχουν κακή φήμη και για καλό λόγο . Οι τηγανιτές πατάτες δεν είναι ακριβώς η πιο υγιεινή διατροφή και όλοι γνωρίζετε ότι η κατανάλωση περισσότερο από οτιδήποτε δεν είναι καλό πράγμα . Διαβάστε περισσότερα εδώ σχετικά με το γιατί εσείς και η οικογένειά σας, ειδικά τα παιδιά σας δεν θα πρέπει να τρώνε πατάτες τηγανιτές. Η σκληρή αλήθεια .

Οι τηγανητές πατάτες περιέχουν κακά λίπη!

Το τηγανιτό φαγητό σας είναι σίγουρα νόστιμο, αλλά τα κακά λιπαρά ή το κορεσμένο λίπος είναι αυτό που μετατρέπει μια πατάτα σε μια ωρολογιακή βόμβα για τον καρκίνο , τις καρδιακές παθήσεις και τον διαβήτη . Δεν είναι όλα τα λίπη είναι κακά, οι περισσότεροι άνθρωποι μαθαίνουν ότι τα λίπη διαχωρίζονται στις κατηγορίες των κακών λιπών και των καλών . Ενώ τα καλά λίπη , όπως τα φυτικά έλαια όπως το ελαιόλαδο και ηλιέλαιο έχουν πραγματικά κάποια προστατευτική δράση για την υγεία σας, τα κακά λιπαρά είναι τα κορεσμένα λίπη που συνδέονται άμεσα με την απόφραξη των αρτηριών σας, αυτα σας προκαλούν ζημιά.

Η ζημία γίνεται από κορεσμένα λίπη που βρίσκονται σε μαργαρίνες και σε φυτικά λίπη (είναι μερικώς υδρογονωμένα). Τα κακά λίπη έχει αποδειχθεί οτι αυξάνουν τα επίπεδα της κακής χοληστερόλης ή την χαμηλής πυκνότητας λιποπρωτεΐνη. Τα κορεσμένα λίπη επίσης μενουν στο σώμα σας περισσότερο και να αυξάνουν στην κυκλοφορία του αίματος των τριγλυκεριδίων που μειώνουν την καλή χοληστερόλη ή λιποπρωτεΐνη υψηλής πυκνότητας. Όταν καταναλώνετε αυτά τα κακά λίπη που δημιουργείται ροή ακάθαρτων αιμοπεταλίων το αίμα σας.

Αυτά ακάθαρτα αιμοπετάλια στη συνέχεια σχηματίζουν θρόμβους που συνδέονται με τα τοιχώματα των αρτηριών σε ζωτικής σημασίας περιοχές του σώματός σας που σας παρέχουν το οξυγόνο και τα θρεπτικά συστατικά. Αυτοί οι μικροί θρόμβοι δημιουργούν σαν ένα τείχος πλάκας η οποία τελικά θα οδηγήσει σε καρδιακή προσβολή ή εγκεφαλικό επεισόδιο .



Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.