Header pic

Pic

Με το δεξί το Κορακοβούνι στο πρωτάθλημα Β' τοπικού Αρκαδίας (Βίντεο&φώτο)



 Το Κορακοβούνι, που φέτος αγωνίζεται στο Β' τοπικό πρωτάθλημα της Αρκαδίας, μπήκε με το δεξί στη μάχη για την πρώτη θέση. Η πρώτη αγωνιστική ξεκίνησε με έναν εκτός έδρας αγώνα, με το Ελαιοχώρι.
Η ομάδα του Ελαιοχωρίου προηγήθηκε στο 9ο λεπτό με γκολ του του Λύγδα Χαράλαμπου, αλλά το Κορακοβούνι ισοφάρισε στο 16ο λεπτό μετά από εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Λυτρίβη Γεωργίου του Χρήστου, πέναλτι που κέρδισε ο Κουλεντιανός Νίκος. Το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 1 - 1 παρόλο τις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του Κορακοβουνίου με κλασσικότερη αυτή του δοκαριού υστερά απο σουτ έξω απο την περιοχή του Ηλία Κούρου και όλα ήταν ανοικτά. 
Στο 2ο ημίχρονο όμως, η ομάδα του Κορακοβουνίου ανέβασε απόδοση και πέτυχε 3 γκολ με τους Ηλία Κούρο, Κουρμπέλη Εμμανουήλ και Κουλεντιανό Παναγιώτη.

Ο αγώνας ήταν περισσότερο παιχνίδι κέντρου, αλλά με αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Η ομάδα του  Κορακοβούνιου θα ήθελε να ευχαριστήσει την ομάδα του Ελαιοχωρίου  για την φιλοξενία τους.
Βίντεο με τις φάσεις και τα γκολ
Βίντεο με τις δηλώσεις:




Επιμέλεια Βίντεο KWR

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.