Header pic

Pic

Τα Σκαθάρια. Το νέο τσιπουράδικο στο Κορακοβούνι

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που άνοιξε ένα καινούριο κατάστημα στο Κορακοβούνι. Το όνομά του είναι "Τα Σκαθάρια" και σας προσφέρει υπέροχα πιάτα που θα τα συνοδεύσετε με τις καλύτερες ποικιλίες τσίπουρου.


Τα Σκαθάρια, με χρόνια εμπειρίας πάνω στην διασκέδαση (Απρόοπτο club και Beach Bar Breeze, Κρυονέρι) ξεκίνησαν μία νέα επιχείρηση στον χώρο της εστίασης και διασκέδασης. Σε περιβάλλον που σας θυμίζει παλαιά αρχοντική αστική κατοικία αλλά σε μοντέρνους τόνους που τονίζουν τον χώρο, την φωτιά στο τζάκι να προσδίδει μία ζεστή νότα συντροφιάς και υπό τους ήχους απαλής ελληνικής μουσικής, ήρθαν να σας φροντίσουν και να σας μαγεύσουν με τις δημιουργίες τους. (δείτε και την καταχώρηση στο vreite.tk


Φωτογραφίες:











Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.