Header pic

Pic

Τι είναι πράσινο και φωσφορίζει;

Από καιρό τώρα, ήθελα να γράψω αυτό το άρθρο. Δεν ξέρω με έτρωγε μέσα μου, η χιουμοριστική πλευρά του αλλά και η αλήθεια του δε μπορούσε να βγει από το μυαλό μου. Όλοι βλέπετε έναν φωσφορίζον σκελετό και αναρωτιέστε τίνος είναι;


Σύμφωνα με νέες μελέτες και έρευνες ο φίλος και απόγονος (με αραβικές επιμειξίες)  των Ελλήνων Κρητών, οι Φαλαιστίν... Παλιαστίνιοι άμαθε νέε ή νέα, έχουν καταγωγή από την Κρήτη, ο Γιάσερ Αραφάτ! (το όπλο στη φωτό είναι για αυτοάμυνα)

Τι μου λες τώρα, φώτισε, ε ναι, με τόσο παλλάδιο, πλουτώνιο και πολώνιο μέσα του έγινε πορτατίφ! Ποιοι οι υπεύθυνοι κανείς δεν ξέρει. Εσωτερικοί αντίπαλοι; το μέγα έθνος του Ισραήλ; ο Hulk, o Green Latern,  ο Magneto;;; 

Κανείς δεν ξέρει και το κακό δεν είναι αυτό, το κακό είναι ότι αν τραβήξω το χέρι του, το φως δε σβήνει!

Μπορεί να σας φαίνεται χιουμοριστικό, αλλά πολλοί που είχαν τα προσόντα να μας αλλάξουν προς το καλύτερο έφυγαν, "κοιμήθηκαν" με περίεργους τρόπους... για θυμήσου τον μακαριστό αδερφό Χριστόδουλο! Καρκίνος, the big C, αλλά σε δύο μέρη ταυτόχρονα;;; Ποτέ στα ιστορικά!

Τελικά πάμε πολύ μπροστά στα μαχαιρώματα αδερφών και όντως δρούμε σαν ιός σε αυτόν τον πλανήτη... ας ελπίσουμε πως η φύση θα γιατρευτεί και θα μας αποβάλει.

για το KWR,
MiC

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.