Header pic

Pic

Για τους οφθαλμούς θέαμα... οι καινούριες σειρές στο Cinema Cosmos

Τον τελευταίο καιρό τα τηλεοπτικά κανάλια της Ελλάδος μας έχουν κάνει να βαριόμαστε οικτρά! Προσπαθούμε να δούμε κάτι διαφορετικό αλλά ξανά και ξανά...


... Δύο Ξένοι, Κωνσταντίνου και Ελένης, το Κωλοκωτρονίτσι και με κερνάει ο πόνος μια απ' τα ίδια...

Υπάρχουν όμως και κανάλια που διαφέρουν λόγω επιλογών, (δε θα μιλήσουμε για τα συνδρομητικά γιατί δεν υπάρχει σάλιο) αλλά το ΣΚΑΪ έφερε το υπέρτατο Game of Thrones. Νούμερο ένα εδώ και 3 χρόνια παγκοσμίως, σας αφήνει με την ανάσα κομμένη, περιμένοντας το καινούριο επεισόδιο! Εγώ... Καλίσι δαγκωτό!

Πέρα από το Game of Thrones, υπάρχουν το Falling Skies, μια πολύ καλή σειρά, με εξωγήινους κλπ που δεν σας αφήνουν στα ρηχά. Πάντα το Big Bang Theory (Star channel στην Ελλάδα) έρχεται να σας κεντρίσει και να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Zero Hour, ένα καινούριο σήριαλ που δεν μπορεί να συγκριθεί με όλα τα άλλα γιατί απλά περιλαμβάνει τα παραπάνω, μυστικοπάθεια, διαπλοκές και συνεχείς ανατροπές! Αξίζει να το δείτε. 

Τέλος το Revolution ξεκίνησε πολλά υποσχόμενο, η πλοκή είναι στην Αμερική όπου πλέον δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα, μα τελευταία έκανε κοιλιά! Μάλλον το TerraNova που πολλοί αγαπήσαμε αλλά έμεινε μόνο στον πρώτο κύκλο θα έπρεπε να συνεχιστεί!

Dexter, Californication, How I've met your mother και λοιπά, είναι απλά για περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας, όπως το να πλένετε τα πιάτα σας, να κάνετε σεξ μέχρι να αρχίσει το GAME OF THRONES ξανα!


για το KWR,
MiC

Υ.Γ. πολύ καλό είναι και το the Greeks, όχι γιατί μιλά για Ελλάδα, μιλά για τις στοές (ξέρετε Μασώνοι, Επιφωτιστές, ΚΛΜ, κλπ) και έχει και κλάμα για ευαίσθητους

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.