Header pic

Pic

ΗΠΑ: Αντικαθιστούν τα iPhone 5S με προβλήματα στην μπαταρία

Η αμερικανική εταιρεία Apple ανακοίνωσε ότι προχωρά σε αντικατάσταση ορισμένων μοντέλων iPhone 5S, έπειτα από σειρά παραπόνων που δέχθηκε από πελάτες της, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι η μπαταρία εξαντλείται γρήγορα ύστερα από κάθε φόρτιση.

Οι πωλήσεις των νέων «έξυπνων» συσκευών iPhone 5S άρχισαν στις 20 Σεπτεμβρίου.

Τα νέα τηλέφωνα έχουν αυτάρκεια 250 ωρών λειτουργίας και 10 ωρών ομιλίας.

«Πρόσφατα ανακαλύψαμε ένα κατασκευαστικό λάθος, το οποίο επηρεάζει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στις συσκευές» παραδέχθηκε η εκπρόσωπος της Apple Τερέζα Μπρούερ.

«Από τότε, επικοινωνούμε με τους πελάτες που εκφράζουν σχετικά παράπονα και τους προσφέρουμε αντικατάσταση» πρόσθεσε. Συνολικά, σύμφωνα με τη σχετική έκθεση της Apple, υπολογίζεται ότι το «κατασκευαστικό λάθος» αφορά σε μερικές εκατοντάδες συσκευές.

Νωρίτερα τον Οκτώβριο, η νοτιοκορεατική Samsung ανακοίνωσε και αυτή πρόγραμμα απόσυρσης «έξυπνων» συσκευών Galaxy S4, έπειτα από προβλήματα φόρτισης της μπαταρίας που αντιμετώπισαν κάποιοι χρήστες.

ΠΗΓΗ: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.