Σαββάτο 28-12-2013 Κορακοβούνι-Νικηταράς Δολιανών

  • στις Παρασκευή, Δεκεμβρίου 27, 2013 -
  • 0 σχόλια
 Το Σάββατο 28-12-2013 στο γήπεδο του Κορακοβουνίου η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί την ομάδα του Νικηταρά Δολιανών για την τελευταία αγωνιστική του Β' Ομίλου του Β' τοπικού Αρκαδίας. 


 Ο αγώνας θα αρχίσει στις 15:00 και η ομάδα του Κορακοβουνίου χρειάζεται μόνο νίκη για να πλησιάσει την ομάδα του Νικηταρά και να ελπίζει για την είσοδο στα Μπαράζ. Η διοίκηση της ομάδας και οι παίχτες καλούν όλους όσους αγαπάνε την ομάδα να την στηρίξουν σε φίλαθλα πλαίσια με την παρουσία τους στο γήπεδο του Κορακοβουνίου.

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.