Header pic

Pic

Κορακοβούνι-Φορτούνα Ξηροπηγάδου 3-0. (Βίντεο με γκολ, φάσεις και δηλώσεις)

Συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα η ομάδα του Κορακοβουνίου επικρατώντας της ομάδας Φουρτούνας Ξηροπηγάδου με 3-0.

Η ομάδα του Κορακοβουνίου καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα προηγήθηκε στο 22' με το Νίκο Κουλεντιανό. Στο 43' ο νεαρός Ηλίας Κούρος δεν μπόρεσε να κάνει το 2-0 από εκτέλεση φάουλ καθώς ο τερματοφύλακας της ομάδας του Ξηροπηγάδου απέκρουσε όμορφα και το ημίχρονο έκλεισε με το ρευστό 1-0.

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Κορακοβουνίου πίεσε να φτάσει στο δεύτερο γκολ χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες με τους Λάμπρου Αντρέα και Βασίλη Λυτρίβη. Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 68' με το Παναγιώτη Τετώρο με καρφωτή κεφαλιά ύστερα από κόρνερ. Το τρίτο γκολ ήρθε πάλι από τον Παναγιώτη Τετώρο στο 83' ύστερα από συρτή σέντρα του Νίκου Κουλεντιανού. Και αυτή η νίκη ήταν όπως και όλες αφιερωμένη στον Πρόεδρο της ομάδας του Κορακοβούνιου  Θοδωρή Λυτρίβη ο οποίος βρίσκεται στον Καναδά.

 Δείτε παρακάτω το βίντεο με τα γκολ τις φάσεις και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών που επιμελήθηκε το Korakovouni Web Radio:




Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.