Header pic

Pic

Πώς θα εκτυπώσετε το σήμα κυκλοφορίας

Πλησιάζει το 2014 και όλοι όσοι έχουν κάποιο όχημα πρέπει να πληρώσουν (πάλι) τα τέλη κυκλοφορίας. Η διαδικασία είναι απλή και το μόνο που χρειάζεστε είναι το Α.Φ.Μ. σας και τον αριθμό των...


... πινακίδων του οχήματος σας. Πολύ απλά κάνετε κλικ εδώ και έπειτα κλικ στο είσοδος. 

Συμπληρώστε το Α.Φ.Μ. σας στο πρώτο πεδίο (κουτάκι) και με το πληκτρολόγιο στα ελληνικά (και καλό είναι να το έχετε στα κεφαλαία αν και δεν είναι απαραίτητο), συμπληρώνετε τον αριθμό κυκλοφορίας στο δεύτερο πεδίο.

Αφού έχετε συμπληρώσει τα πεδία πατήστε στο "Αναζήτηση". Αν είναι όλα σωστά, τότε με κόκκινα γράμματα σας εμφανίζει πάνω από τον πίνακα που συμπληρώσατε, "Επιτυχής αναζήτηση. Πατήστε εκτύπωση".

Κάνετε κλικ στο "Εκτύπωση" και το σήμα σας θα εμφανιστεί στην οθόνη. Έπειτα στο κάτω αριστερά μέρος της οθόνης εμφανίζει κάποια εικονίδια. Κάνετε κλικ στο τελευταίο (έχοντας τον εκτυπωτή ανοικτό) και ξεκινήστε την εκτύπωση. Το προτελευταίο εικονίδιο είναι για να αποθηκεύσετε το έντυπο τελών κυκλοφορίας στον υπολογιστή σας. (απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορείτε να δείτε το αρχείο, αν το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας είναι να έχετε εγκαταστήσει το Acrobat Reader)


... να είμαστε καλά να πληρώνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.