Η κακοκαιρία του Δεκεμβρίου απόκοψε το Ορεινό Κορακοβούνι

  • στις Κυριακή, Δεκεμβρίου 01, 2013 -
  • 0 σχόλια
Με πολλά χειμωνιάτικα κέφια μπήκε ο Δεκέμβρης για την Ελλάδα και ειδικότερα για την ευρύτερη περιοχή του Κορακοβουνίου. Σφοδρές καταιγίδες και δυνατοί άνεμοι...


... προκαλούν ένα αίσθημα ανησυχίας στους κατοίκους, απόλυτα δικαιολογημένο. Ο χείμαρρος Βρασσιάτης (Χάραδρος) φούσκωσε πάλι όπως και οι παραπόταμοί του.

Ο δρόμος που οδηγεί στο Ορεινό Κορακοβούνι έκλεισε στο ύψος της γέφυρας μετά τον Φούρνο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από τον κάτοικο του χωριού Ιωάννη Κουρμπέλη. 

Καλό θα ήταν να μην επιχειρήσει κανείς να περάσει για λόγους ασφαλείας.


Η κατάσταση αυτή κάνει ακόμα μεγαλύτερη την ανάγκη για να φτιαχτούν δύο γεφύρια στα κομμάτια του δρόμου που περνούν μέσα από το ποτάμι.
Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.