Header pic

Pic

Πού είναι το γήπεδο, οέοοο;

Εδώ και δύο τουλάχιστον χρόνια, υπήρχε ένα σχέδιο στην ανάπτυξη του αθλητισμού μέσα από την ανακατασκευή και ανακαίνιση των ποδοσφαιρικών γηπέδων, στην περιοχή μας. Όλα τα χωριά (με τον ανάλογο πληθυσμό και ποδοσφαιρική ομάδα) ανακαίνισαν τα γήπεδά τους. Όλα τα χωριά, εκτός βεβαίως-βεβαίως ενός. Μέγας διαγωνισμός με δώρο ...


... μία πέτρα ασπροποταμίσια.  

Ποιο είναι το μοναδικό χωριό χωρίς καινούριο γήπεδο;

Α. Άνω Παναγιά
Β. Κάτω Παναγιά
Γ. Πέρα Παναγιά
Δ. Κορακοβούνι

... η σωστή απάντηση είναι το Δ. Περάστε να πάρετε, όσοι το βρήκατε, την πέτρα σας.

Η λίμνη του Κορακοβουνίου


Πέρα από την πλάκα και το χιουμοριστικό τρόπο που ξεκινήσαμε, το Κορακοβούνι είναι το μόνο χωριό χωρίς χλοοτάπητα. Γιατί; Απλά γιατί υπήρξε κόλλημα στο Δασαρχείο (όπως μας είπαν) και δεν υπογράφανε. Ένα κομμάτι στο κόρνερ, στα βορειοδυτικά άνηκε στο Δασαρχείο και αφού ήταν δάσος, είπαν να το προστατεύσουν. Ο δήμος βέβαια έκανε ότι περνούσε από το χέρι του να φτιάξει το γήπεδο, προεκλογικές μάχες κρίθηκαν από αυτό και τα κατάφερε να ΜΗΝ κάνει τίποτα.

Τώρα, πέταξε το πουλάκι; Δε γνωρίζουμε τι μπορεί να γίνει, αλλά πιστεύουμε πως με λίγη προσπάθεια, με λίγο μελάνι και καμιά σφραγίδα, υπάρχουν ελπίδες. Θα στείλουμε αναφορά στο δήμο και θα σας ενημερώσουμε, γιατί σε αυτό το χωριό το μόνο που μας έμεινε είναι το ποδόσφαιρο, ένα υγιές άθλημα για τα παιδιά και όχι μόνο...

Η επιστολή θα σταλεί μέσα σε λίγες μέρες, αν θέλετε κάντε το ίδιο, 

Διεύθυνση:
Δήμος Βόρειας Κυνουρίας,
ΤΚ 22 00 1, Αρκαδία
Ελλάς

Εμείς στείλαμε το mail μας...

Σας αποστέλλω ένα μήνυμα ώστε να μάθουμε τα νεώτερα για το γήπεδο του Κορακοβουνίου. Μοναδική πλέον διέξοδο για τη νεολαία είναι ο αθλητισμός, προσπαθούμε για το καλύτερο, αλλά η υποστήριξη από τον δήμο είναι ελλειπής!
Έχουμε ένα γήπεδο κι εσείς σαν τις παρθένες αφήσατε και κάηκε το καντήλι, ,δε στηρίξατε το χωριό. Οι κάτοικοι του Κορακοβουνίου απαιτουν, δε ζητάνε, απαιτούν να μαθουν πότε το γήπεδο της ομάδας θα είναι έτοιμο!
Μας αφήσατε, εμείς όμως προσπαθούμε και θα επιβιώσουμε, εσείς άραγε θα επιβιώσετε χωρίς εμάς, άραγε... έρχονται χωριά μαζί μας... είστε ανύπαρκτοι!
Περιμένουμε απάντηση και θα δημοσιευτεί στο Korakovouni WebRadio http://korakovouniradio.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.