Header pic

Pic

Χριστουγεννιάτικη γιορτή απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Ανδρέα-Πραστού

ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ 
 Κόντρα στους καιρούς οι γυναίκες του Αγίου Ανδρέα-Πραστου με τη στήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου διοργανώνουν και σας προσκαλούν σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στις 13, 14 και 15 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου.

 Οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να δημιουργήσουν στο εικαστικό εργαστήρι που θα λειτουργεί, ενώ οι μεγαλύτεροι να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους από τις χειροποίητες δημιουργίες των γυναικών.

πρόγραμμα 
Παρασκευή 6-9μ: "μια διαφορετική χριστουγεννιάτικη Κάρτα" 
Σάββατο 6-9μμ: "Έκπληξη!" (μην ξεχάσετε να φέρετε μια μεγάλη άσπρη κάλτσα) 
Κυριακή 9πμ-2μμ: "Ώρα για γιορτινές λιχουδιές!"

1 σχόλιο:

  1. Θα μας τιμησει ιδιατερα η παρουσια σας σε μια προσπαθεια που κανουμε απέναντι στις δυσκολιες των καιρων που ζουμε και των καταστάσεων κυριως που αντιμετωπίσαμε για να φτασουμε ως εδώ.
    Σας καλουμε λοιπον να αγορασετε οικονομικα χειροποίητα δωρακια για τις γιορτες και εμεις ελπιζουμε να μεταδωσουμε τη δημιουργικοτητα μας στα παιδια κατι που καιρο εχει να γινει στην περιοχη μας.
    Με εκτιμηση εκ μερους των δημιουργων-γυναικων,
    Μαρια Κορδονουρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.