Header pic

Pic

Ως εδώ! Νέο περιστατικό, χωρίς οδηγό ασθενοφόρου το Κ.Υ. – Υπόλογοι ΟΛΟΙ οι πολιτικοί της Αρκαδίας



Στην ουσία, έστω και με μια βάρδια οδηγού κενή, το Κέντρο Υγείας Άστρους υπολειτουργεί, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την υγεία χιλιάδων κατοίκων κι επισκεπτών της ευρύτερης περιοχής του Άστρους και της Βόρειας Κυνουρίας.

Το ζήτημα είναι εξαιρετικά σοβαρό, έχει γνωστοποιηθεί με κάθε τρόπο σε όλους του άμεσα υπεύθυνους αλλά και σε όσους λόγω της πολιτικής ή διοικητής τους θέσης μπορούν να βοηθήσουν, υφίσταται εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και αναμένεται να επιδεινωθεί στο μέλλον καθώς υπάρχει η πληροφόρηση για ενδεχόμενη συνταξιοδότηση ενός ακόμα από τους εναπομείναντες οδηγούς.

Το πρωί της Πέμπτης, ένα ακόμα τροχαίο ατύχημα με δίκυκλο, που είχε νεαρός συμπολίτης μας από τα Δολιανά, ο οποίος ευτυχώς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, χτύπησε για μια ακόμα φορά τον κώδωνα του κινδύνου. Μετά και τα όσα άλλα έχουν προηγηθεί με την χρόνια έλλειψη ασθενοφόρου και τα θύματα που πιθανόν θρηνήσαμε εξαιτίας αυτής, την κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας για την απόκτηση ενός νέου οχήματος το οποίο μετά από πολύ χρόνο και πολύ κόπο βρίσκεται επιτέλους στη διάθεση του Κέντρου Υγείας, τι ακριβώς περιμένουν και δεν προχωρούν οι υπεύθυνοι στην επίλυση αυτού του τόσο σοβαρού θέματος; Τόσοι υπουργοί, πρώην και νυν, βουλευτές, πολιτευτές, διοικητικοί της υγείας ακόμη και από την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση, τι περιμένουν για να δράσουν; Έναν ακόμη «διάσημο» νεκρό μήπως; Κάποιον νέο σε ηλικία, νεαρό, νεαρή, πατέρα, μητέρα, μαθητή, μαθήτρια, αθλητή τι ακριβώς προτιμούν; Σε ποιο βαθμό θρήνου και οδυρμού θα επιτελέσουν το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ καθήκον τους;

Κύριοι πολιτικοί και …πολιτικάντηδες της Αρκαδίας, επειδή ο κόμπος έφτασε στο χτένι κι επειδή μπροστά στην ανθρώπινη ζωή περισσεύουν και τα κούφια λόγια σας και τα ψεύτικα χαμόγελα και οι γελοίες χειραψίες και πολύ περισσότερο οι μάταιες καριέρες σας: Ή θα δράσετε ανάλογα με το μέγεθος και τη σοβαρότητα της παρούσας κοινωνικής ανάγκης ή αλλιώς το κρίμα και κυρίως το ΑΙΜΑ στο λαιμό σας. Με τις φωτογραφίες σας και τα βιογραφικά σας. Και σε μια τέτοια απολύτως απευκταία περίπτωση, η λαϊκή οργή που θα ξεσπάσει, θα κάνει τα γιαούρτια και τα γιουχαΐσματα να μοιάζουν με …χάδι.

Περαστικά στους προσφάτως τραυματισθέντες και σε όλους τους υπόλοιπους …μελλοθάνατους!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.