Header pic

Pic

Χριστουγεννιάτικος στολισμός στο Κορακοβούνι; Τι είναι αυτό;

Έντονα είναι τα παράπονα που έχουν πολλοί από τους κατοίκους του Κορακοβουνίου και μας τα μετάφεραν όπως και τις φωτογραφίες για τον ελλειπή στολισμό που έχει και φέτος, όπως και τα περισσότερα χρόνια, το Κορακοβούνι.

Μόνο ένα απλό δέντρο που την μέρα δεν φαίνεται κάτι που να δείχνει ότι πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και το βράδυ κάποια φωτάκια (βλέπε φώτο παρακάτω). Πολλοί είναι αυτοί που αναπολούν ακόμα και την φάτνη που έμπαινε κάποτε. 

Με το Κορακοβούνι ειδικά παραμονή Πρωτοχρονιας που γίνεται το επίκεντρο του Δήμου με τον Πανηγυρικό Εσπερινό προς τιμή του Αγίου Βασίλη Πολιούχου Άγιου του χωριού και το πλήθος κόσμου που επισκέπτεται την Εκκλησία για να τιμήσει τον Άγιο αλλά και το χωριό, πιστεύουμε ότι ο στολισμός θα έπρεπε να μην είναι τόσο ελλιπής. 




1 σχόλιο:

  1. Το χωριό της αδιαφορίας γίναμε! Τι χαρακτηρίΖΕΙ το Κορακοβούνι... τα καλώδια της ΔΕΗ που είναι περισσότερα και από τις πέτρες! Όπου κι αν κοιτάξεις πάνω, καλώδια βλέπεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.