Header pic

Pic

Η εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Ορεινού Κορακοβουνίου (φώτο&βίντεο)



 Πολλοί ήταν αυτοί που αψήφησαν τον φόβο για κακές καιρικές συνθήκες και βρέθηκαν στην εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Ορεινού Κορακοβουνίου το λεγόμενο "Φασολάδα party".

 Το συμβούλιο του Συλλόγου καθώς και πιστοί εθελοντές από νωρίς την Παρασκευή βρέθηκαν στο Δημοτικό σχολείο Κορακοβουνίου και άρχισαν της ετοιμασίες για την εκδήλωση. Η Ελιά πήρε την θέση της στο προαύλιο χώρο, τα καζάνια με την φασολάδα και τα βραστά το ίδιο και υποδέχτηκαν τους φίλους του Συλλόγου.

Το κέφι και ο χορός πήραν την θέση τους και άφησαν μια ευχαρίστηση σε όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση. Συγχαρητήρια στον Σύλλογο για αυτή την όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και ελπίζουμε να καθιερωθεί.

Δείτε παρακάτω το βίντεο αλλά και τις φωτογραφίες από την εκδήλωση:









Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.