Να ρίξει μια βροχή να κάνουμε το γήπεδο πισίνα

  • στις Κυριακή, Δεκεμβρίου 29, 2013 -
  • 0 σχόλια
Στο παιχνίδι μεταξύ Νικηταρά και Κορακοβουνίου είδαμε το μεγαλείο της φύσης. Το Κορακοβούνι μπορεί, εάν το θέλει, να αποκτήσει και ομάδα πόλο, αφού το γήπεδο, μετατραπεί σε πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων...


... Τρέμε Γλυφάδα και λοιποί, έχουμε την μεγαλύτερη πισίνα στην Ευρώπη! Κάποτε μας έταξαν γήπεδο, το γήπεδο έγινε κολυμβητήριο και ελπίζουμε κι ας ανώτερα. Περιμέναμε μία ενημέρωση για το γήπεδο από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, αλλά θα καρτερούμε πότε θα γίνει!

Καμαρώστε κι εσείς το Ανοικτό Κολυμβητήριο Κορακοβουνίου (παιδιά, όλοι σκουφάκια, μαγιώ και μέσα)


για το KWR,
MiC

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.