Έλεγξε αν έχουν χακάρει τα προσωπικά σας δεδομένα

  • στις Σάββατο, Δεκεμβρίου 07, 2013 -
  • 0 σχόλια
Ένας πολλά υποσχόμενος ιστότοπος, δημιουργία του Αυστραλού Τρόυ Χάντ, έρχεται να σε βοηθήσει και να σε ενημερώσει αν τα προσωπικά σου ηλεκτρονικά δεδομένα έχουν κλαπεί.


Η διαδικασία είναι απλή. Επισκέπτεστε τον ιστότοπο, γράφετε το e-mail σας και σας ενημερώνει αν τα στοιχεία σας είναι ασφαλή ή όχι. 

Οι μεγάλες κλοπές από τα site της Adobe, Yahoo, Sony, Stratfor και Gawker, έχουν δημιουργήσει τον φόβο και την ανασφάλεια στο τι μοιραζόμαστε στο Internet. Για να ελέγξεις κι εσύ το e-mail σου, αν το έχουν χακάρει, Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.