Τροχαίο ατύχημα στην Διασταύρωση Άστρους-Παρ.Άστρους

  • στις Πέμπτη, Δεκεμβρίου 19, 2013 -
  • 0 σχόλια
Τροχαίο ανάμεσα σε ΙΧ και όχημα τεχνικής εταιρείας σημειώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι στη διασταύρωση Αστρος – Λεωνίδο και Αστρος – Παρ. Αστρος. 


Το όχημα της τεχνικής εταιρείας ερχόταν από το Παρ. Αστρος και για άγνωστη αιτία πέρασε το STOP χτυπώντας το ΙΧ που ερχόταν από τον Τυρό.

Παρά τις σημαντικές υλικές ζημιές, ο οδηγός του ΙΧ, ευτυχώς, όχι εμφανώς βαριά τραυματισμένος, μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, για περισσότερες εξετάσεις.

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.