Header pic

Pic

Ατύχημα στο Κορακοβούνι με μηχανάκι

Ατύχημα με μηχανάκι είχε εχθές κάτοικος Κορακοβουνίου νεαρής ηλικίας όταν το μηχανάκι που οδηγούσε λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου γλίστρησε και αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

 Αμέσως μεταφέρθηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία και παραμένει για προληπτικούς λόγους στον νοσοκομείο κάνοντας κάποιες επιπλέον εξετάσεις.

Το ατύχημα έγινε μέσα στο χωριό, στην στροφή της δεξαμενής, όπου πολλές φορές έχουν σημειωθεί ατυχήματα και λόγω της κακοτεχνίας του δρόμου, μοιάζει με γυαλί ειδικά όταν βρέχει, αλλά και λόγω τις στάθμευσης που γίνεται πάνω στην στροφή, με αποτέλεσμα να κλείνει ο μισός δρόμος, χωρίς κανένας να συγκινείται τόσα χρόνια.



3 σχόλια:

  1. Και έχουμε έναν αγγουρα που υποτίθεται έχει κάνει και πρόεδρος και όλο εκεί παρκάρει λες και είναι δικό του το πάρκινγκ. Αλλά δεν του μιλάει κανένας γιατί είναι καλή η πόκα που παίζουν παρέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε ανώνυμε-η δεχόμαστε όλα τα σχόλια που γίνονται για κάθε ανάρτηση αλλά θα σε παρακαλούσαμε σαν ΚWR να μην είναι ανώνυμα. Να έχουν και υπογραφή από την στιγμή που αναφέρεσαι σε διάφορα άτομα όποια και να είναι αυτά. Ανάλογα σχόλια στο μέλλον θα διαγράφονται.

      Διαγραφή
  2. simfwnw me ton prolalisanta kai simplirwnw oti o sigkekrimenos afelis anthrwpos idioktitis tou en logw oximatos(blepe fwto) den skeftetai tipota para mono ti boli tou!!!kapoios prepei na tou ta pei ena xeraki,kai an den to kanei,tha to kanw egw kai sintoma.e aman diladi me to mualo pou koubalane merikoi merikoi......LENA TETWROU

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.