Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα του Κορακοβουνίου.

  • στις Τετάρτη, Ιανουαρίου 15, 2014 -
  • 0 σχόλια
Μια σημαντική μεταγραφική κίνηση έκανε η ομάδα του Κορακοβουνίου.

Πρόκειται για τον Ανδρέα Μπακάλη του Ηλία μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή της ομάδας του Αγίου Ανδρέα. Μια μεταγραφική κίνηση που δυναμώνει και άλλο την ομάδα του Κορακοβουνίου, η οποία αγωνίζεται φέτος στον Β' τοπικό Αρκαδίας, καθώς η αξία του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή είναι γνωστή.

Στην παρακάτω φωτογραφία τον βλέπουμε ως αντίπαλο της ομάδας του Κορακοβουνίου και με τον καλό του φίλο Αθανάσιο Κουλεντιανό όπου πλέον θα είναι συμπαίχτες στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Κορακοβουνίου για την είσοδο της στα μπαράζ που οδηγούν στο Ά τοπικό.Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.