Header pic

Pic

Λευκή Ισοπαλία εκτός έδρας για το Κορακοβούνι με το Κορύθιο

 Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε η ομάδα του Κορακοβουνίου από το γήπεδο της Τεγέας με αντίπαλο την ομάδα του Κορύθιου. 

Σε ένα παιχνίδι με πολύ καλό κλίμα πριν, κατά την διάρκεια αλλά και μετά τον αγώνα, η ομάδα του Κορακοβουνίου μπήκε γερά στο παιχνίδι χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 1' λεπτό με τον Κουλεντιανό Νίκο ύστερα από ωραία ενέργεια να βγαίνει μόνος με τον τερματοφύλακα και στο πλασέ η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Γενικά ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι κέντρου με την ομάδα του Κορακοβουνίου να είναι καλύτερη χάνοντας άλλες 2 καλές ευκαιρίες με τον Παναγιώτη Τετώρο για να ανοίξει το σκορ ένω από την ομάδα του Κορυθίου κλασσικότερη ευκαιρία ήταν ένα σουτ που απέκρουσε υπέροχα ο τερματοφύλακας Κων/νος Αρφάνης.

θέσηομάδαβαθμοίαγώνες+/-
1ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ21916
2ΚΟΡΥΘΙΟ19910
3ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ16910
4ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΟ129-5
5ΑΧΙΛΛΕΑΣ1192
6ΜΑΡΙ1190
7ΦΟΡΤΟΥΝΑ99-6
8ΠΑΡΝΩΝΑΣ19-27

Στο σημερινό ματς αγωνίστηκε και η νέα μεταγραφή της ομάδας του Κορακοβουνίου, Ανδρέας Μπακάλης όπου στο τέλος του αγώνα μίλησε και στην κάμερα του Korakovouni Web Radio.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.