Πλημμύρισε με χιλιάδες νεκρά ψάρια η λίμνη του Λάδωνα

  • στις Δευτέρα, Ιανουαρίου 20, 2014 -
  • 0 σχόλια
Χιλιάδες νεκρά ψάρια επιπλέουν το τελευταίο διάστημα στην λίμνη Λάδωνα.

Το πρόβλημα ανέδειξε ο περιφερειακός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης, Βαγγέλης Γούργαρης, ο οποίος έκανε λόγο για μεγάλη...

... οικολογική καταστροφή, επιρρίπτοντας ευθύνες στον Δήμο Γορτυνίας και την Περιφέρεια.

Ο θάνατος των ψαριών ενδέχεται να οφείλεται σε ρύπανση των νερών της λίμνης από απόβλητα τυροκομείου ή σε απότομη αλλαγή της θερμοκρασίας, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες απαντήσεις.

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας, ανέφερε ότι η Κτηνιατρική υπηρεσία γνωρίζει το πρόβλημα και πως ιχθυολόγος έχει ήδη συλλέξει δείγματα και πραγματοποιεί ελέγχους για να εξακριβώσει την αιτία θανάτου των ψαριών.

Η έκδοση των αποτελεσμάτων αναμένεται την προσεχή Τρίτη.


ΠΗΓΗ: econews.gr

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.