Header pic

Pic

Κατάλληλα και πόσιμα τα νερά στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

 Η ΔΕΥΑΒΚ ενημερώνει τους κατοίκους του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας για τα αποτελέσματα των συνήθων Χημικών και Μικροβιολογικών αναλύσεων των υδάτων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας του έτους 2013, στα πλαίσια της «δοκιμαστικής παρακολούθησης».



 Σημειώνεται ότι η «δοκιμαστική παρακολούθηση» (Υπουργική Απόφαση Υ2/2600/2001 (ΦΕΚ 892/Β/11072001) περιλαμβάνει συγκεκριμένες παραμέτρους που ελέγχονται περιοδικά στα πόσιμα με συγκεκριμένη συχνότητα ανά περιοχή κατά τη διάρκεια του έτους.
Τα εν λόγω αποτελέσματα έδειξαν ότι το σύνολο των τιμών των παραμέτρων που ελέγχθησαν ήταν εντός των θεσμοθετημένων ορίων.
Επισυνάπτεται η λίστα των αποτελεσμάτων ανά περιοχή σε συγκεκριμένες ημερομηνίες δειγματοληψίας, για τις Χημικές Παραμέτρους και τιςΜικροβιολογικές παραμέτρους (2 αρχεία).
ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΒΚ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 (ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ)
Η ΔΕΥΑΒΚ ενημερώνει τους κατοίκους του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας για τα αποτελέσματα των Χημικών και Μικροβιολογικών αναλύσεων των υδάτων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας του έτους 2013, στα πλαίσια της «ελεγκτικής παρακολούθησης».

Σημειώνεται ότι η «ελεγκτική παρακολούθηση» (Υπουργική Απόφαση Υ2/2600/2001 (ΦΕΚ 892/Β/11072001) περιλαμβάνει το σύνολο των παραμέτρων που ελέγχονται στα πόσιμα ύδατα και πραγματοποιείται σε μεγάλα χρονικά διαστήματα, σε αντίθεση με τις παραμέτρους της «δοκιμαστικής παρακολούθησης» οι οποίες είναι συγκεκριμένες και ελέγχονται συνεχώς κατά την διάρκεια του έτους (έχει αναρτηθεί πλήρης ενημέρωση για αυτές σε προηγούμενη ανακοίνωση).

Το έτος 2013 επιλέχθηκαν (4) τοπικά/δημοτικά διαμερίσματα προκειμένου να ελεγχθεί το σύνολο των παραμέτρων. Τα επόμενα έτη, σε βάθος τριετίας, θα ολοκληρωθεί ο έλεγχος και στα υπόλοιπα διαμερίσματα.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το σύνολο των τιμών των παραμέτρων που ελέγχθησαν ήταν εντός των θεσμοθετημένων ορίων.

Επισυνάπτονται τα πιστοποιητικά ελέγχου για τα ακόλουθα Διαμερίσματα (4):

- Δολιανων

- Κορακοβουνιου

- Αγίου Πέτρου

- Καστριού

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΒΚ
http://www.boriakinouria.gov.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.