Header pic

Pic

Το εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης στα καλύτερα του κόσμου σύμφωνα με την Toronto Star

Το εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης συμπεριλαμβάνεται στα κορυφαία πέντε εστιατόρια των μουσείων του κόσμου, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας του Καναδά Toronto Star.

Η εφημερίδα, η οποία αναπαράγει ρεπορτάζ από το www.virtual.com με τίτλο «Εστιατόρια Μουσείων: Οι κορυφαίοι προορισμοί για φαγητό», κατατάσσει το εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης ανάμεσα σε εκείνα της Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης (ΜΟΜΑ) και του Ορσέ στο Παρίσι.

Στο εν λόγω ρεπορτάζ σημειώνεται ότι το εστιατόριο του Μουσείου βρίσκεται σε απόσταση 300 μέτρων από την Ακρόπολη και είναι εύκολος προορισμός για φαγητό μετά την επίσκεψη στο μνημείο.

Επιπλέον, τονίζεται ότι προσφέρει πανοραμική θέα στην Ακρόπολη και ένα μενού που αποτελείται από παραδοσιακή ελληνική κουζίνα.

Τέλος, αναφέρεται ότι η νυχτερινή θέα της Ακρόπολης είναι συγκλονιστική όταν το εστιατόριο παραμένει ανοιχτό μέχρι τα μεσάνυχτα.

ΠΗΓΗ: Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.